2013
home coaching supervisie intervisie workshops training
HIELKJE TEN CATE SUPERVISIE & COACHING
logo
   opdrachtgevers

profiel

links

contact

supervisie

leren door reflecteren
Supervisie is een didactische methode om uw functioneren in uw werk en uw beroep te verbeteren. Door middel van reflectie op concrete situaties in het dagelijks werk leert u denken, voelen, willen en handelen te integreren tot een samenhangend geheel dat leidt tot nieuwe inzichten, ander gedrag.
Onder leiding van uw supervisor leert u wat u wilt leren over uzelf, over uw functioneren in de omgang met uw doelgroep, collega’s en leidinggevenden.


van contact naar contract
De supervisor gaat uitsluitend af op uw verhaal en laat zich niet leiden door andere informatiebronnen. Ook verstrekt de supervisor geen informatie aan derden over de inhoud van uw leerproces zonder uw toestemming.
Het aantal gesprekken bedraagt minimaal 10 en maximaal 15. Elk gesprek duurt een uur met een frequentie van 1x per twee of drie weken. In de supervisieovereenkomst worden afspraken rondom kosten, tijdinvestering en vertrouwelijkheid vastgelegd.


resultaat
U bent in staat zelfstandig leervragen te formuleren en te onderzoeken om van daaruit uw handelingsrepertoir uit te breiden.

Voor registeropleidingen tot professioneel begeleider geldt een volledig doorlopen voortraject bij een geregistreerd supervisor als toelatingsvoorwaarde.

 

 

Broerestraat 17
3532 CP Utrecht
06-23243320